LIVRAREA BUNURILOR

5.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

5.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

5.3. Receptia bunurilor este exclusiv in sarcina Cumparatorului. Recomandam sa nu acceptati un colet deteriorat sau desigilat, iar in cazul in care remarcati eventualele daune ale acestuia si totusi doriti sa il acceptati, sa semnati de primire doar sub rezerva receptiei insotite de observatii. Odata acceptat coletul, eventualele despagubiri de la societatea de curierat nu mai pot fi cerute.

5.4 Livrarea bunurilor se poate face oriunde, atata timp cat firmele de curierat national si international cu care Vanzatorul are contracte incheiate au localitatea respectiva in portofoliu.

5.5 Pentru comenzi de peste 200 lei, costul livrarii este gratuit. Pentru comenzi de sub 200 lei costrul livrarii pe teritoriul Romaniei este de 20 de lei. Preturile includ TVA.

Termenul de livrare incepe de la data  cand produsul a fost expediat. 


Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

 POLITICA DE RETUR

A. PROCEDURA DE RETUR

6.1.SC MODAREM SRL garanteaza respectarea tuturor prevederilor O.G. 34/2014 in ceea ce priveste dreptul clientilor de retragere din contractual incheiat la distanta si returul produselor cumparate online.

6.2.In cazul in care Clientul/Cumparatorul doreste retragerea din Contract pentru achizitii online in cadrul termenului legal de retragere din contract, acesta trebuie sa-si exprime intentia de retragere din contract in termen de 15 zile, termen care curge din ziua urmatoare zilei in care a primit coletul. Produsele pot fi returnate prin curier sau personal la adresa  Strada Cazanesti, nr.113, Localitatea Ramnicu Valcea, Judetul Valcea.

6.3.In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract pentru achizitii online in cadrul termenului legal de retragere din contract, bunurile sunt returnate si se constata ca acestea indeplinesc conditiile de retur, SC MODAREM SRL va returna contravaloarea acestora in maxim 5 zile de la returul bunurilor, in contul bancar indicat in formularul de retragere. Din ratiuni de transparenta, SC MODAREM SRL nu accepta returul banilor in numerar, ci doar in cont bancar.

6.4.In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract pentru achizitii online in cadrul termenului legal de retragere din contract, Clientul trebuie sa returneze si eventualele cadouri complementare, accesorii sau bonificatii care au insotit produsul respectiv. In cazul pantofilor, sireturile de rezerva si cutia de pantofi reprezinta accesorii. In cazul hainelor, sacii personalizati, reprezinta accesoriu.

6.5.Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea tuturor Bunurilor vandute sau a Bunurilor cadou complementare, ce au insotit produsul comandat.

6.6.Clientul/Cumparatorul care solicita retragerea din Contract va suporta costul cu returul bunurilor.

B. CONDITII DE RETUR

6.7.Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care se aflau in momentul livrarii, nepurtate, fara pete, urme de folosire sau orice deteriorari. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dumneavoastra sau prezinta: urme de uzura sau folosire, zgarieturi,  lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

6.8.Returul se face in ambalajul original, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul. Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale cadouri, trebuie returnate si acestea. Ca returul sa fie procesat mai rapid, ideal este ca produsul sa fie returnat insotit de etichetele cu care l-ati primit.

6.9.Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

6.10.In cazul produselor Modarem, cutia de pantofi in care sunt livrate acestea este considerata a fi accesoriul produsului principal, iar returul produsului se face cu tot cu cutia produsului. In cazul produselor Modarem, cutia pantofilor si sireturile de rezerva sunt toate accesorii ale pantofilor, fiind destinate modelului de pantofi impreuna cu care au fost livrate, motiv pentru care nu se accepta returul fara aceste produse. In cazul hainelor, sacii personalizati, reprezinta accesoriu fiind destinati modelului de haina impreuna cu care au fost livrate, motiv pentru care nu se accepta returul fara aceste produse.

6.11.Intrucat evaluarea produselor comercializate pe website-ul www.modarem.ro in vederea determinarii naturii, caracteristicilor si functionarii produselor poate fi facuta fara a le deteriora sau diminua valoarea, diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora va fi imputata consumatorului in vederea readucerii produsului in starea anterioara sau intr-o stare care sa permita recomercializarea acestuia, cu o pondere intre 0% si 50% din valoarea de achizitie a acestuia.

Exemple de astfel de diminuari de valoare sunt: produse uzate, purtate, zgariate,  impregnate cu mirosuri, patate sau descusute, produsele din piele ce prezinta urme de folosire, ca curele cu urme de purtare, cutare, pantofi ce au talpile  zgariate sau au fetele cutate, etc.

Intrucat suntem siguri ca si dumneavoastra va doriti sa primiti produse noi atunci cand achizitionati online, va rugam sa le returnati in starea in care le-ati primit. Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de functionare a bunurilor, consumatorul trebuie sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin fizic real. De exemplu: consumatorul poate sa incalte o pereche de pantofi pentru a vedea daca il strang sau ii sunt largi, insa nu poate iesi cu ei la plimbare intrucat vor prezenta urme de uzura. In vederea asigurarii unei experiente placute si a unui procedeu de retur lipsit de impedimente neplacute, va sfatuim sa incaltati pantofii doar pe un covor sau o mocheta, intrucat talpile  se pot zgaria pe suprafete dure. Mai mult, dupa ce incaltati pantofii, evitati sa mergeti cu acestia, intrucat fetele pantofilor din piele de vitel se cuteaza iremediabil.

6.12. La expedierea coletului va rugam sa va asigurati ca acesta a fost impachetat corespunzator pentru a impiedica orice risc de deteriorare.


C. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

6.12.Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

a. Furnizarea de Bunuri al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

b. Furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar, ca produsele bespoke, made-to-measure sau asupra carora s-au facut modificari conform specificatiilor clientilor;

c. Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora ;

d. Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii  sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;

e. Furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

f. Furnizarea de consumabile.

Urmariti-ne pe Facebook