1. INFORMATII GENERALE


1.1. Prezenta pagina stabileste termenii si conditiile care guverneaza utilizarea website-ului www.modarem.ro si termenii si conditiile de cumparare de produse prin comanda online de pe acest site web.

1.2. Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe website-ul www.modarem.ro implica citirea si acceptarea prezentilor Termeni si Conditii. Pentru folosirea in bune conditii a website-ului, va rugam sa cititi cu atentie si in integralitate acesti Termeni si Conditii.

1.3. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii sau ale site-ului www.modarem.ro fara o notificare prealabila, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

1.4. Aveti responsabilitatea de a citi cu regularitate Termenii si Conditiile website-ului nostru, de fiecare data urmand a se aplica acea versiune aflata in vigoare la momentul incheierii contractului la distanta sau utilizarii website-ului. Acest text este disponibil bilingv, dar in orice situatie va prevala versiunea in romana.

1.5. Informatii despre companie:

Denumire :  S.C. MODAREM S.R.L.

Sediu: Strada Cazanesti, nr.113, Localitatea Ramnicu Valcea, Judetul Valcea

CUI:  RO 6216470

J38/955/1994

Contact: office@modarem.ro

Telefon: Mobil: 076392835


2. UTILIZAREA WEBSITE-ULUI


2.1. MODAREM SRL poate publica pe website informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

2.2. Tarifele aferente Bunurilor prezentate pe website sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Pretul de referinta la care ne vom raporta comercial si legal va fi intotdeauna pretul in lei (RON).

2.3. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin mijloacele si adresele mentionate la sectiunea “Contact” din website. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite in conformitate cu prevederile legale si pentru a solutiona cererea adresata.

2.4. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

2.5. Aspectul produsele prezentate pe website poate diferi fata de imaginea de prezentare. Intrucat imaginile prezentate pe website sunt fotografiate de fotografi profesionisti in studiouri iluminate cu lumini fotografice, tonurile si nuantele de culoare pot fi distincte in realitate.


3. ACHIZITIE SI RELATIA CUMPARATORULUI CU VANZATORUL


3.1 Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Client/Cumparator.

3.2. Pentru motive justificate, MODAREM SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe website, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SC MODAREM SRL sau ar putea incalca legea. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa MODAREM SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.3. In cazul platilor prin transfer bancar sau prin card bancar cu plata procesata online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia sau de banca emitenta a contului IBAN din care s-a facut transferul, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda oficiala a websiteului, respectiv lei (RON). Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.4. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe website, prin folosirea formularului de comanda. Odata transmisa solicitarea, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta la momentul la care operatorul Vanzatorului prelucreaza comanda. Transmiterea solicitarii prin formularul de comanda presupune validarea comenzii de catre un operator al Vanzatorului. Pana la confirmarea de catre operator, simpla transmitere a solicitarii prin formularul de comanda nu atrage dupa sine disponibilizarea sau rezervarea automata a Bunului.

3.5. Prin formularul de comanda Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii, inclusiv, dar nelimitandu-se la informatiile necesare legal pentru emiterea de documente fiscale, detalii de plata, detalii de facturare, adresa de livrare, produs comandat, culoare comandata, masura comandata etc. De asemenea, Cumparatorul consimte ca cele cerute prin formularul de comanda ii reprezinta vointa.

3.6. Prin plasarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 

3.7. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic prin e-mail automat sau telefonic.

3.8. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda plasata. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda, Vanzatorul va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata suplimentar.

3.9. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul telefonului, a postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

3.10. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

• OP-ul prin care se transmite dovada platii nu este validat de catre banca si banii nu au ajuns in contul SC MODAREM SRL in termen de doua zile lucratoare de la momentul receptionarii OP-ului doveditor;

• Neacceptarea de catre banca emitenta a tranzactiei, in cazul platii online;

• Datele furnizate de catre Client/Cumparator in vederea procesarii comenzii pe website sunt incomplete si/sau incorecte;

• Clientul/Cumparatorul refuza sa puna la dispozitia Vanzatorului toate datele necesare conform legii pentru emiterea documentelor fiscale.

3.11. Pentru comertul online: Dreptul de Retragere din Contractul incheiat la distanta, conform O.G. 34/2014 este detaliat in pagina Politica de Retur.

3.12. In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator iar acesta a fost platit, Vanzatorul va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de a nu astepta un produs inlocuitor.


4. POLITICI DE PRET SI FACTURARE – PLATA


4.1. Preturile afisate pe acest site sunt valabile doar pentru achizitiile de pe acest site, prin comenzi plasate folosind formularul de comanda.

4.2. De asemenea, MODAREM SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile independent de acest website si isi rezerva dreptul ca in punctele de lucru de desfacere a vanzarii cu amanuntul sau cu ridicata sa practice alte preturi.

4.3. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

4.4. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute de MODAREM SRL, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, in format fizic in coletul ce contine bunurile si la cerere poate transmite factura si in format electronic, prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in formularul de comanda.

4.5. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a transmite ori de cate ori este cazul datele necesare emiterii facturii.

4.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in formularul de contact.


5. LIVRAREA BUNURILOR


5.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

5.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

5.3. Receptia bunurilor este exclusiv in sarcina Cumparatorului. Recomandam sa nu acceptati un colet deteriorat sau desigilat, iar in cazul in care remarcati eventualele daune ale acestuia si totusi doriti sa il acceptati, sa semnati de primire doar sub rezerva receptiei insotite de observatii. Odata acceptat coletul, eventualele despagubiri de la societatea de curierat nu mai pot fi cerute.

5.4 Livrarea bunurilor se poate face oriunde, atata timp cat firmele de curierat national si international cu care Vanzatorul are contracte incheiate au localitatea respectiva in portofoliu.

5.5 Pentru comenzi de peste 200 lei, costul livrarii este gratuit. Pentru comenzi de sub 200 lei costrul livrarii pe teritoriul Romaniei este de 20 de lei. Preturile includ TVA.


6. POLITICA DE RETUR


A. PROCEDURA DE RETUR

6.1.SC MODAREM SRL garanteaza respectarea tuturor prevederilor O.G. 34/2014 in ceea ce priveste dreptul clientilor de retragere din contractual incheiat la distanta si returul produselor cumparate online.

6.2.In cazul in care Clientul/Cumparatorul doreste retragerea din Contract pentru achizitii online in cadrul termenului legal de retragere din contract, acesta trebuie sa-si exprime intentia de retragere din contract in termen de 15 zile, termen care curge din ziua urmatoare zilei in care a primit coletul. Produsele pot fi returnate prin curier sau personal la adresa  Strada Cazanesti, nr.113, Localitatea Ramnicu Valcea, Judetul Valcea.

6.3.In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract pentru achizitii online in cadrul termenului legal de retragere din contract, bunurile sunt returnate si se constata ca acestea indeplinesc conditiile de retur, SC MODAREM SRL va returna contravaloarea acestora in maxim 5 zile de la returul bunurilor, in contul bancar indicat in formularul de retragere. Din ratiuni de transparenta, SC MODAREM SRL nu accepta returul banilor in numerar, ci doar in cont bancar.

6.4.In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract pentru achizitii online in cadrul termenului legal de retragere din contract, Clientul trebuie sa returneze si eventualele cadouri complementare, accesorii sau bonificatii care au insotit produsul respectiv. In cazul pantofilor, sireturile de rezerva si cutia de pantofi reprezinta accesorii. In cazul hainelor, sacii personalizati, reprezinta accesoriu.

6.5.Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea tuturor Bunurilor vandute sau a Bunurilor cadou complementare, ce au insotit produsul comandat.

6.6.Clientul/Cumparatorul care solicita retragerea din Contract va suporta costul cu returul bunurilor.

B. CONDITII DE RETUR

6.7.Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care se aflau in momentul livrarii, nepurtate, fara pete, urme de folosire sau orice deteriorari. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dumneavoastra sau prezinta: urme de uzura sau folosire, zgarieturi,  lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

6.8.Returul se face in ambalajul original, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul. Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale cadouri, trebuie returnate si acestea. Ca returul sa fie procesat mai rapid, ideal este ca produsul sa fie returnat insotit de etichetele cu care l-ati primit.

6.9.Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

6.10.In cazul produselor Modarem, cutia de pantofi in care sunt livrate acestea este considerata a fi accesoriul produsului principal, iar returul produsului se face cu tot cu cutia produsului. In cazul produselor Modarem, cutia pantofilor si sireturile de rezerva sunt toate accesorii ale pantofilor, fiind destinate modelului de pantofi impreuna cu care au fost livrate, motiv pentru care nu se accepta returul fara aceste produse. In cazul hainelor, sacii personalizati, reprezinta accesoriu fiind destinati modelului de haina impreuna cu care au fost livrate, motiv pentru care nu se accepta returul fara aceste produse.

6.11.Intrucat evaluarea produselor comercializate pe website-ul www.modarem.ro in vederea determinarii naturii, caracteristicilor si functionarii produselor poate fi facuta fara a le deteriora sau diminua valoarea, diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora va fi imputata consumatorului in vederea readucerii produsului in starea anterioara sau intr-o stare care sa permita recomercializarea acestuia, cu o pondere intre 0% si 50% din valoarea de achizitie a acestuia.

Exemple de astfel de diminuari de valoare sunt: produse uzate, purtate, zgariate,  impregnate cu mirosuri, patate sau descusute, produsele din piele ce prezinta urme de folosire, ca curele cu urme de purtare, cutare, pantofi ce au talpile  zgariate sau au fetele cutate, etc.

Intrucat suntem siguri ca si dumneavoastra va doriti sa primiti produse noi atunci cand achizitionati online, va rugam sa le returnati in starea in care le-ati primit. Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de functionare a bunurilor, consumatorul trebuie sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin fizic real. De exemplu: consumatorul poate sa incalte o pereche de pantofi pentru a vedea daca il strang sau ii sunt largi, insa nu poate iesi cu ei la plimbare intrucat vor prezenta urme de uzura. In vederea asigurarii unei experiente placute si a unui procedeu de retur lipsit de impedimente neplacute, va sfatuim sa incaltati pantofii doar pe un covor sau o mocheta, intrucat talpile  se pot zgaria pe suprafete dure. Mai mult, dupa ce incaltati pantofii, evitati sa mergeti cu acestia, intrucat fetele pantofilor din piele de vitel se cuteaza iremediabil.

6.12. La expedierea coletului va rugam sa va asigurati ca acesta a fost impachetat corespunzator pentru a impiedica orice risc de deteriorare.

 

C. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE


6.12.Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

a. Furnizarea de Bunuri al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

b. Furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar, ca produsele bespoke, made-to-measure sau asupra carora s-au facut modificari conform specificatiilor clientilor;

c. Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora ;

d. Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii  sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;

e. Furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

f. Furnizarea de consumabile.


7. DREPTURI DE PROPRIETATE7.1. Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra tuturor materialelor sau informatiilor continute de acest website (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) de pe www.modarem.ro, apartin SC MODAREM SRL si sunt protejate de legislatia de Copyright, legislatia de Marca si legislatia privind protectia Dreptului de Autor.

7.2. Orice utilizare a website-ului www.modarem.ro sau a continutului sau, inclusiv copierea sau stocarea integrala sau partiala a continutului, in alt scop decat pentru uzul dumneavoastra personal si necomercial, este permisa numai cu acordul prealabil in scris al SC MODAREM SRL.

7.3. Pentru a raporta o eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site, va rugam sa ne contactati la adresa modarem@yahoo.com.

7.4. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor fi guvernate de reglementarile GDPR.

7.5. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

7.6. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces la acestea, dreptul de a utiliza sau reproduce aceste materiale sau informatii. In cazul comunicarii de informatii sau date ce nu au caracter personal si nu cad sub imperiul GDPR, sunteti de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul website-ului.


8. PROMOTII SI PUBLICITATE


8.1 Promotiile comunicate pe acest website se aplica exclusiv pentru produse achizitionate de pe acest website. Promotiile nu se aplica in magazinele partenere si nu se cumuleaza cu alte oferte sau reduceri.

8.2 Produsele Modarem sunt produse de o calitate superioara care beneficiaza de garantie conform legii. Referintele publicitare facute cu privire la durata de viata au in vedere conditii optime de utilizare, cu diligenta unui bun proprietar asa cum este acesta definit potrivit Codului Civil si a uzantelor profesionale, fara abuzuri si conform anotipurilor carora le sunt destinate produsele.

8.3. Incaltamintea cu talpa din piele este destinata a fi purtata doar in sezonul cald, pe vreme uscata, fara a fi udata talpa. Incaltamintea cu talpa TR -  este destinata a fi purtata doar in sezonul rece, putand fi utilizata in conditii de umezeala.

8.4. Pantofii purtati in sezonul umed sau care au fost expusi umezelii trebuie lasati sa se usuce in conditii normale, la o temperatura standard a camerei de 18-22 de grade Celsius, fara a fi expusi unei surse de caldura si fara a fi uscati fortat sau accelerat.

8.5. In medie si cu respectarea conditiilor de intretinere, durata de viata a unui pantof Modarem este de peste 3 ani de zile pentru produsele adezivate si peste 5 ani de zile pentru produsele cusute, la o frecventa medie de purtare de 50 de ori pe an, cu o durata de purtare de 8-10 ore per ocazie, fiind parcursi la pas, in medie, 2 kilometri per purtare. Aceasta durata de viata este atinsa doar de incaltarile care au respectat instructiunile de ingrijire detaliate in brosura tehnica ce a insotit pantofii si reluate aici: dupa fiecare purtare pantofii se aseaza pe sanuri din lemn de cedru. La maxim 5 purtari pantofii se ingrijesc cu crema de hidratare si ceara de protectie.

8.6. Numarul de purtari al unui pantof poate fi de peste 250 de purtari conform detaliilor descrise in paragraful anterior.

8.7. Varietatea de modele disponibile depinde de sezon, colorit si stoc. Modarem produce peste 150 de constructii distincte de pantofi, in configuratii de mai multe culori, de la minim o culoare si pana la 5 culori, in versiuni de mai multe tipuri de piele. Astfel, un model se defineste prin constructie/calapod/piele/culoare.


9. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


9.1. MODAREM SRL asigura, in conditiile legii, pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor si respectarea dreptului acestora la protectia vietii private. Aceasta obligatie nu se aplica in cazul informatiilor dezvaluite deliberat de catre utilizatori unor terte parti, mai inainte sau ulterior furnizarii de date prin intermediul site-ului www.modarem.ro

9.2. Furnizandu-ne datele dumneavoastra cu caracter personal, consimtiti la utilizarea de catre noi a datelor colectate in scopul de a ne indeplini angajamentele asumate fata de dumneavoastra si de a va furniza serviciul promis. Datele dumneavoastra vor fi utilizate in urmatoarele scopuri:

a. Pentru a raspunde intrebarilor si solicitarilor trimise de dumneavoastra prin intermediul formularului de contact.

b. Pentru a va informa cu privire la serviciile noi sau modificate (de exemplu, adresa dumneavoastra de e-mail)

c. Pentru a va trimite oferte de marketing, cum ar fi newslettere si cataloage (de exemplu, adresa de e-mail, numele si adresa dumneavoastra postala)

d. Pentru a va contacta in eventualitatea oricaror probleme cu livrarea produselor dumneavoastra.

e. Pentru a notifica castigatorii, in cazul competitiilor organizate online

9.3. SC MODAREM SRL nu va transfera, vinde sau oferi la schimb datele dumneavoastra catre terti pentru scopuri de marketing. Datele care sunt transferate catre terti, de exemplu companii de curierat in legatura cu livrarea bunurilor, sunt folosite doar pentru a indeplini angajamentele SC MODAREM SRL fata de dumneavoastra.


10. SECURITATEA DATELOR


10.1. SC MODAREM SRL a luat masuri tehnice si organizationale pentru a proteja datele dumneavoastra impotriva pierderii, manipularii, accesului neautorizat etc. Aceste masuri sunt adaptate in permanenta in acord cu progresul si dezvoltarile tehnologice.

10.2. Pentru siguranta, securitatea si confidentialitatea datelor tale, contul dumneavoastra este protejat de o parola pe care va sfatuim sa nu o comunicati nimanui. Pentru a ne asigura impreuna ca informatiile aferente contului dumneavoastra sunt in siguranta, va sfatuim sa va formulati o parola formata din minimum 8 caractere alfanumerice care sa contina cel putin o majuscula, o cirfa si un simbol.


11. POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR


Toate informatiile despre cookie-uri si utilizarea acestora pe site-ul www.modarem.ro sunt diponibile aici.


DESPRE NOI


Acesta este site-ul oficial al SC MODAREM SRL . Luat fiinta in 1994, brandul nostru a crescut intr-o maniera promitatoare, aducand calitate confectiilor din piele naturala (incalataminte si imbracaminte).


POLITICA DE RETUR


Aceasta pagina se refera la politica de retur a serviciilor si bunurilor achizitionate de pe pagina web www.modarem.ro operata de SC MODAREM SRL cu sediul  in  Municipiul Ramnicu Valcea, Strada Cazanesti, Nr.113, Judetul Valcea.

Pentru ca procedeul de Retur sa decurga lin, te rugam sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

Te invitam sa completezi formularul de retur

Te rugam sa te asiguri ca produsul sau produsele pe care doresti sa le returnezi indeplinesc conditiile de retur detaliate in acesta pagina.

Toate retururile trebuie organizate prin curierat, pentru protectia intereselor clientului si asigurarea trasabilitatii coletului. In vederea beneficierii de retur gratuit, comanda de transport trebuie organizata de SC MODAREM SRL, pe baza formularului de retur inaintat pe email la adresa retur@modarem.ro. In acest sens nu sunt acceptate retururi personale la sediul sau puncte de lucru ale SC MODAREM SRL.

Pentru returnarea mai multor produse de acelasi fel, poti completa un singur formular de retur. Pentru returnarea mai multor produse diferite, este necesara completarea cate unui formular de retur pentru fiecare produs.


1. PROCEDURA DE RETUR


1.1. SC MODAREM SRL garanteaza respectarea tuturor prevederilor legislatiei UE si a O.G. 34/2014 in ceea ce priveste dreptul clientilor de retragere din contractual incheiat la distanta si returul produselor cumparate online.

1.2. In cazul in care Clientul/Cumparatorul doreste retragerea din Contract pentru achizitii online in cadrul termenului legal de retragere din contract, acesta trebuie sa-si exprime intentia de retragere din contract in termen de 15 zile, termen care curge din ziua urmatoare zilei in care a primit coletul. Produsele pot fi returnate prin curier la adresa Localitatea Ramnicu Valcea, Str. Cazanesti, Nr.113, Judetul Valcea.

1.3. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract pentru achizitii online in cadrul termenului legal de retragere din contract, bunurile sunt returnate si se constata ca acestea indeplinesc conditiile de retur, SC MODAREM SRL va returna contravaloarea acestora in maxim 5 zile de la returul bunurilor, in contul bancar indicat in formularul de retragere. Din ratiuni de transparenta, SC MODAREM SRL nu accepta returul banilor in numerar, ci doar in cont bancar.

1.4. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract pentru achizitii online in cadrul termenului legal de retragere din contract, Clientul trebuie sa returneze si eventualele cadouri complementare, accesorii sau bonificatii care au insotit produsul respectiv. In cazul pantofilor, sireturile de rezerva, saculetii de depozitare si cutia de pantofi reprezinta accesorii.

1.5.Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea tuturor Bunurilor vandute sau a Bunurilor cadou complementare, ce au insotit produsul comandat.

1.6. Clientul/Cumparatorul care solicita retragerea din Contract va beneficia de aceleasi conditii ca cele in care a primit bunurile: gratuit sau contra-cost.


2. CONDITII DE RETUR


2.1. Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care se aflau in momentul livrarii, nepurtate, fara pete, urme de folosire sau orice deteriorari. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dumneavoastra sau prezinta: urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

2.2. Returul se face insotit de certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul. Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale cadouri, trebuie returnate si acestea. Ca returul sa fie procesat mai rapid, ideal este ca produsul sa fie returnat insotit de etichetele cu care l-ati primit.

2.3. Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

2.4. In cazul produselor MODAREM, cutia de pantofi in care sunt livrati , este considerata a fi accesoriul produsului principal, iar returul produsului se face cu tot cu cutia produsului. In cazul produselor MODAREM, cutia pantofilor,  sacii de depozitare ai pantofilor si sireturile de rezerva sunt toate accesorii ale pantofilor, fiind destinate modelului de pantofi impreuna cu care au fost livrate, motiv pentru care nu se accepta returul fara aceste produse.

2.5. Intrucat evaluarea produselor comercializate pe website-ul www.modarem.ro in vederea determinarii naturii, caracteristicilor si functionarii produselor poate fi facuta fara a le deteriora sau diminua valoarea, diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora va fi imputata consumatorului in vederea readucerii produsului in starea anterioara sau intr-o stare care sa permita recomercializarea acestuia, cu o pondere intre 0% si 50% din valoarea de achizitie a acestuia.

Exemple de astfel de diminuari de valoare sunt: produse uzate, purtate, zgariate, produse consumate, impregnate cu mirosuri, patate sau descusute, produsele din piele ce prezinta urme de folosire, ca, curele cu urme de purtare, cutate, pantofi ce au fetele din piele zgariate sau au fetele cutate, hainele zgariate, cutate in urma purtarii.

Intrucat suntem siguri ca si dumneavoastra va doriti sa primiti produse noi atunci cand achizitionati online, va rugam sa le returnati in starea in care le-ati primit. Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de functionare a bunurilor, consumatorul trebuie sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin fizic real. De exemplu: consumatorul poate sa incalte o pereche de pantofi pentru a vedea daca il strang sau ii sunt largi, insa nu poate iesi cu ei la plimbare intrucat vor prezenta urme de uzura. In vederea asigurarii unei experiente placute si a unui procedeu de retur lipsit de impedimente neplacute, va sfatuim sa incaltati pantofii doar pe un covor sau o mocheta, intrucat talpile  se pot zgaria pe suprafete dure. Mai mult, dupa ce incaltati pantofii, evitati sa mergeti cu acestia, intrucat fetele pantofilor de piele de vitel se cuteaza iremediabil.

2.6. La expedierea coletului va rugam sa va asigurati ca acesta a fost impachetat corespunzator pentru a impiedica orice risc de deteriorare.


3. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE (BUNURI CE NU SE POT RETURNA)


3.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

a. Contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului sa dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;

b. Furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

c. Furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar, ca produsele bespoke, made-to-measure sau asupra carora s-au facut modificari conform specificatiilor clientilor;

d. Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora  rapid;


POLITICA DE COOCKIE-URI


Aceasta politica se refera la cookie-urile de pe pagina web www.modarem.ro operata de SC MODAREM SRL cu sediul (PL) in Judetul Valcea, Municipiul Ramnicu Valcea, Strada Cazanesti, nr.113.

Ce sunt?

Cookie-urile sunt fisiere formate din litere si numere, stocate pe terminalul PC,terminalul mobil sau alte echipamente de pe care accesezi internetul si site-ul prezent. Cookie-ul este instalat prin solicitarea transmisa de catre server browser-ului tau (ex: Internet Explorer, Chrome, Safari, Mozila) si este “pasiv” (nu poate contine virusi sau spyware si nu acceseaza informatiile de pe hard driver-ul tau).

 

La ce le folosim?

Fisierele de tip cookie sunt folosite pentru recunoasterea ta ca si utilizator si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat intereselor tale. Cookie-urile iti asigura o navigare placuta si sustin eforturile SC MODAREM SRL pentru a oferi servicii personalizate, cum ar fi preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate targetata. De asemenea, pot fi utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne permit sa intelegem cum folosesti paginile website-ului nostru, ajutandu-ne astfel sa imbunatatim structura si continutul sau. Bineinteles, acest proces exclude indentificarea ta personala.

Ce cookie-uri folosim?

Folosim cookie-uri pe sesiune si cookie-uri fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fisiere ce raman stocate in terminalul tau pana la terminarea sesiunii de navigare sau pana la inchiderea browser-ului web. Cookie-urile fixe raman stocate pe terminalul tau pe o perioada determinata conform setarilor tale, sau pana sunt sterse manual de catre tine.

Cum sunt folosite de catre modarem.ro?

Accesarea acestui site poate plasa cookie-uri pentru a evalua performanta site-ului, pentru a analiza eperienta vizitatorilor, pentru targetare geografica, pentru inregistrare in cont si inregistrare pe site, pentru publicitatea site-ului sau pentru furnizorii de publicitate ai site-ului.

Cookie-urile contin date personale?

Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, de cele mai multe ori, nu te identifica personal. Totusi, prin intermediul cookie-urilor pot fi colectate unele date personale, insa doar pentru a iti putea pune la dispozitie anumite servicii si functionalitati. In esenta, datele de natura personala colectate prin intermediul cookie-urilor sunt criptate pentru a face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele si pentru a nu te expune.

Cum scapi de cookie-uri?

De cele mai multe ori browserele web permit salvarea cookie-urilor in mod implicit. Totusi, tu iti poti schimba aceste setari, astfel incat Cookie-urile sa nu fie administrate automat, iar tu sa fii informat de fiecare data cand un website transmite cookie-uri catre tine. Mai multe informatii despre cum poti parcurge aceste setari si modurile de administrare manuala a cookie-urilor gasesti in setarile browser-ului tau web. Tine totusi cont ca prin limitarea cookie-urilor anumite functionalitati ale paginilor web vor fi afectate.

De ce folosim cookie-uri?

Cookie-urile sunt deosebit de importante pentru navigarea pe internet asa cum o intelegem noi astazi. Ele determina functionarea eficienta a website-urilor, intermediind o experienta de navigare adaptata preferintelor si intereselor tale. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face ca unele site-uri sa nu poata fi folosite. Tine totusi cont ca refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu vei mai fi targetat pentru publicitate online, ci doar ca publicitatea pe care o vei receptiona nu va mai tine cont de interesele tale pe care furnizorii de publicitate le culeg prin cookie-uri.

Spre exemplu cookie-urile ne permit sa iti prezentam continut si servicii adaptate preferintelor tale pe categorii de produse si servicii. De asemenea iti putem inainta oferte adaptate intereselor tale. Cookie-urile ajuta la filtrarea continutului prezentat minorilor prin optiunile family mode si functiile de safe search. Tot prin intermediul cookie-urilor putem sa iti prezentam publicitate care te poate interesa si pe care tu sa o consideri relevanta, intr-un mod a carui frecventa de difuzare sa fie limitata la un nivel adaptat dorintelor si asteptarilor tale. In concluzie, colectam, masuram, analizam informatii analitice pentru a determina un anumit nivel de trafic pe site-ul nostru, pentru a afla ce tip de continut este vizualizat si cum ai ajuns pe website-ul www.modarem.ro: prin intermediul unui motor de cautare, offline, redirectionat din alt site etc.

Toate aceste informatii sunt colectate si analizate pentru a ne imbunatati site-ul in beneficiul tau.

Securitatea si confidentialitatea ta

Pentru ca sunt formate din text, cookie-urile nu pot fi executate ca un cod si nici nu se pot auto-rula, motiv pentru care nu exista riscul sa se replice pe alte retele pentru a rula sau replica din nou. Avand in vedere aceste caracteristici si faptul ca nu se pot replica, ele nu sunt si nu pot fi considerate virusi.

Trebuie sa tinem insa cont, ca din moment ce scopul lor este culegerea de informatii despre preferintele si istoricul tau de navigare, atat pe site-ul modarem.ro, cat si pe alte site-uri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Programele anti-spyware iau atitudine impotriva cookie-urilor pentru a preveni riscurile, marcandu-le in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

De asemenea, browserele au propriile setari de confidentialitate si securitate care diferentiaza intre nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate a acestora si asigura stergerea automata dupa ce parasesti un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri

Pentru ca prin cookie-uri se transmit informatii intre browser si website in ambele sensuri, exista riscul si interesul ca un atacator sau o personana neautorizata sa intervina in acest transfer de informatii. Desi se intampla foarte rar, acest risc se materializeaza cand browser-ul tau acceseaza serverele printr-o retea nesecurizata.

Exista atacuri prin intermediul cookie-urilor care implica setari gresite ale acestora pe servere. Acest risc se materializeaza cand un website nu solicita browser-ului sa comunice doar prin canale criptate. Atacatorii pot incerca sa exploateze aceasta vulnerabilitate in vederea determinarii browser-ului pentru a trimite informatii prin canale nesecurizate. De aceea este foarte important ca fiecare utilizator sa aleaga diferite metode de protectie a informatiilor personale si sa nu le expuna aleator.

Sfaturi pentru o experienta placuta, sigura si responsabila

Data fiind evolutia Internetului si a modului de desfasurare a eCommerce-ului, cookie-urile au crescut foarte mult ca si relevanta, utilitate si flexibilitate, motiv pentru care ele sunt aproape inevitabile pentru un parcurs normal lipsit de impedimente. Bineinteles, poti alege sa iti dezactivezi cooke-urile, insa aceasta operatiune poate restrictiona accesul atat pe modarem.ro si pe alte site-uri mult mai traficate, ca suita Google, Gmail, Youtube, Yahoo etc. De asemenea, blocarea cookie-urilor nu duce la blocarea publicitatii online.

Pentru utilizarea Internetului si a website-urilor fara experinte neplacute, regasesti cateva sfaturi care s-ar putea sa iti fie de ajutor:

In primul rand asigura-te ca ai instalate programe anti-spyware si asigura-te ca acestea sunt mereu updatate. Acestea au ca functionalitate blocarea accesului nepermis al site-urilor ce ar urmari sa exploateze vulnerabilitati ale browserului sau sa forteze descarcarea de programe cu continut periculos.

Browserul trebuie sa fie mereu updatat. De multe ori update-urile de browser nu vin ca un update de functionalitate sau facelift, ci chiar ca un update de Securitate si imbunatatire a protectiei la vulnerabilitati. Atacurile ce exploateaza cookie-urile se bazeaza tocmai pe schimbul bi-directional de informatii pe care unele versiuni mai vechi de browsere nu reusesc sa le securizeze eficient.

Browserele updatate la ultimele versiuni permit setarile cookie-urilor si personalizarea optiunilor disponibile prin acestea. Setarile se gasesc in mod normal in sectiunea de “optiuni” sau in sectiunea de “preferinte” a browserului.

Linkuri utile

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Livrare si retur

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 427, in data de 11 iunie 2014


GARANTIA COMERCIALA A PRODUSELOR


Se acorda in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 si are o valabilitate de 30 de zile calendaristice de la data cumpararii, pentru incaltamintea din piele si 60 zile, pentru hainele din piele. Accesati pagina, pentru mai multe detalii.

Din momentul livrarii coletului, eventualele defecte constatate, se pot face in maxim 24 ore de la receptia produsului (pe e-mail contact@modarem.ro)

Zgomotul produs de incaltaminte prin contact cu solul, nu fac obiectul returnarii sau garantiei acelui produs.

Mirosul produs de incaltaminte, nu face obiectul returnarii sau garantiei acelui produs si este datorat procesului de fabricare a produsului respectiv.

Garantia produselor se anuleaza in urmatoare situatii:

-  hainele din piele  au fost imbracate fortat, marimea nefiind adecvata.

- produsul a fost purtat si deteriorat datorita deformarilor, ranilor cat si disconfortului datorat unei marimi sau forme nepotrivite a piciorului

- fortarea oricarei parti a produsului duce la pierderea garantiei

- interventiilor neautorizate asupra produsului cat si nerespectarea instructiunilor de intretinere si curatare

- utilizarea produsului in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput

- pentru defectele aparute ca urmare a imperfectiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-a folosit incaltamintea

- purtarea produsului desi acea incaltaminte era nepotrivita din punct de vedere anatomic (platfus, probleme de sanatate articulara etc.)

- incaltamintea are impermeabilitate moderata: udarea puternica a fetelor cu apa sau alte lichide va duce la dezlipirea acesteia, deterioarea fetelor si implicit la pierderea

garantiei

- ruperea fortata, taierea intentionata, folosirea in conditii necorespunzatoare, curatarea incaltamintei cu substante chimice neadecvate

Incaltamintea comercializata pe modarem.ro se adreseaza persoanelor cu un picior normal/standard care se incadreaza in marimile uzuale si NU celor care au piciorul foarte lat sau cu diverse probleme de sanatate la picioare (ex: picioare umflate sau foarte voluminoase).


CORESPONDENTA ELECTRONICA


Prin vizitarea site-ului, folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii noastre, comunicarea se realizeaza electronic, considerand astfel ca utilizatorul isi da consimtamantul pentru primirea notificarilor electronice, incluzand comunicari prin e-mail, sms sau anunturi pe site.

Comunicarea cu site-ul Modarem.ro trebuie sa se realizeze cu aceeasi adresa de e-mail si nume, prenume cat si telefon ca si cele mentionate in comanda plasata anterior pe www.modarem.ro

Adresa noastra de corespondenta este Str. Cazanesti, Nr.113, Ramnicu Valcea, Judetul Valcea  si doar la aceasta adresa primim si expediem coletele catre clientii www.modarem.ro

DREPTURI DE AUTOR

 

Continutul site-ului www.modarem.ro este proprietatea SC MODAREM SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC MODAREM SRL a oricaror elemente aflate pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept in urma unei solicitari in conformitate cu legile in vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzactiilor comerciale sau orice alte verificari justificate in baza legii.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC MODAREM SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorii/clientii sai.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Prin citirea conditiilor de utilizare ale prezentului site ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin inscrierea pe site/efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, uitlizatorii/clientii declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a SC MODAREM SRL si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

· activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SC MODAREM SRL si a tertilor cu care SC MODAREM SRL are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate SC MODAREM SRL;

· participarea la concursuri, promotii;

·  transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);

· statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii site-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;

 

· pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;

· cercetari de piata;

· urmarirea datelor de vanzari.

SC MODAREM SRL nu va dezvalui niciun fel de informatie despre utilizatorii/clientii site-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Informatiile clientului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, Instantele Judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii/clientii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul SC MODAREM SRL.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC MODAREM SRL la adresa : Localitatea Ramnicu Valcea, Str. Cazanesti, Nr.113, Judetul Valcea , utilizatorii/clientii isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

- sa intervina asupra datelor transmise;

- sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.


LITIGII SI LEGEA APLICABILA


Prin utilizarea site-ului www.modarem.ro utilizatorul isi da acordul asupra faptului ca legile romane guverneaza Conditiile si Termenii de utilizare expusi mai sus. Orice disputa ar putea aparea intre societatea noastra si utilizator va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila a conflictului nu este posibila, acesta va fi solutionat de instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 


DECLINAREA RESPONSABILITATII


Societatea Comerciala MODAREM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe magazinul on-line spre comercializare. Imaginile produselor aflate pe site sunt cu titlu de prezentare, produsul putand avea o nuanta diferita. Nu garantam disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care ne rezervam dreptul de a livra partial sau a nu livra o comanda. Daca s-a facut plata in avans a produselor, veti avea dreptul de a primi banii inapoi pentru produsul respectiv. In cazul in care nu se poate onora comanda, clientul va putea cere returnarea sumei achitate si incasate deja de SC MODAREM SRL, nu si alte despagubiri.


DISPOZITII FINALE


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.


COMENTARII SI SUGESTII


Orice comentarii si sugestii referitoare la serviciile si produsele oferite de modarem.ro pot fi transmise pe adresa contact@modarem.ro

Urmariti-ne pe Facebook