POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

9.1. MODAREM SRL asigura, in conditiile legii, pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor si respectarea dreptului acestora la protectia vietii private. Aceasta obligatie nu se aplica in cazul informatiilor dezvaluite deliberat de catre utilizatori unor terte parti, mai inainte sau ulterior furnizarii de date prin intermediul site-ului www.modarem.ro

9.2. Furnizandu-ne datele dumneavoastra cu caracter personal, consimtiti la utilizarea de catre noi a datelor colectate in scopul de a ne indeplini angajamentele asumate fata de dumneavoastra si de a va furniza serviciul promis. Datele dumneavoastra vor fi utilizate in urmatoarele scopuri:

a. Pentru a raspunde intrebarilor si solicitarilor trimise de dumneavoastra prin intermediul formularului de contact.

b. Pentru a va informa cu privire la serviciile noi sau modificate (de exemplu, adresa dumneavoastra de e-mail)

c. Pentru a va trimite oferte de marketing, cum ar fi newslettere si cataloage (de exemplu, adresa de e-mail, numele si adresa dumneavoastra postala)

d. Pentru a va contacta in eventualitatea oricaror probleme cu livrarea produselor dumneavoastra.

e. Pentru a notifica castigatorii, in cazul competitiilor organizate online

9.3. SC MODAREM SRL nu va transfera, vinde sau oferi la schimb datele dumneavoastra catre terti pentru scopuri de marketing. Datele care sunt transferate catre terti, de exemplu companii de curierat in legatura cu livrarea bunurilor, sunt folosite doar pentru a indeplini angajamentele SC MODAREM SRL fata de dumneavoastra.

 

10. SECURITATEA DATELOR

10.1. SC MODAREM SRL a luat masuri tehnice si organizationale pentru a proteja datele dumneavoastra impotriva pierderii, manipularii, accesului neautorizat etc. Aceste masuri sunt adaptate in permanenta in acord cu progresul si dezvoltarile tehnologice.

10.2. Pentru siguranta, securitatea si confidentialitatea datelor tale, contul dumneavoastra este protejat de o parola pe care va sfatuim sa nu o comunicati nimanui. Pentru a ne asigura impreuna ca informatiile aferente contului dumneavoastra sunt in siguranta, va sfatuim sa va formulati o parola formata din minimum 8 caractere alfanumerice care sa contina cel putin o majuscula, o cirfa si un simbol.

 

 11. POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Toate informatiile despre cookie-uri si utilizarea acestora pe site-ul www.modarem.ro sunt diponibile aici.

Urmariti-ne pe Facebook