MODAREM SRL:

Suntem Echipa Modarem, producator romanesc dedicat confectiilor din piele naturala inca din 1994. SC MODAREM SRL societate cu capital privat intergral romanesc avand ca principal obiect de activitate fabricarea articolelor de incaltaminte si imbracaminte din piele naturala. In cei peste 26 de ani de activitate Modarem a reusit sa aduca satisfactie si celor mai exigenti clienti, pozitionandu-se in topul producatorilor de incaltaminte si imbracaminte din materiale naturale.


Experienta cumulata pana in prezent se reflecta in gama larga de produse disponibile, unicitatea modelelor si calitatea confectiilor noastre.


Produsele marca Modarem se bucură de aprecierile clienților, datorită materialelor de calitate, a profesionalismului cu care au fost confecționate și a atenției pentru detaliu, stil și rafinament.


Toate acestea sunt in continuare prioritatile noastre! Echipa Modarem este alcatuita din oameni pe care pasiunea ii aduce impreuna, cu totii ne dorim sa avem si sa oferim satisfactie prin munca noastra.logo.PNGService

Urmariti-ne pe Facebook