B. CONDITII DE RETUR

6.7.Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care se aflau in momentul livrarii, nepurtate, fara pete, urme de folosire sau orice deteriorari. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dumneavoastra sau prezinta: urme de uzura sau folosire, zgarieturi,  lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

6.8.Returul se face in ambalajul original, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul. Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale cadouri, trebuie returnate si acestea. Ca returul sa fie procesat mai rapid, ideal este ca produsul sa fie returnat insotit de etichetele cu care l-ati primit.

6.9.Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

6.10.In cazul produselor Modarem, cutia de pantofi in care sunt livrate acestea este considerata a fi accesoriul produsului principal, iar returul produsului se face cu tot cu cutia produsului. In cazul produselor Modarem, cutia pantofilor si sireturile de rezerva sunt toate accesorii ale pantofilor, fiind destinate modelului de pantofi impreuna cu care au fost livrate, motiv pentru care nu se accepta returul fara aceste produse. In cazul hainelor, sacii personalizati, reprezinta accesoriu fiind destinati modelului de haina impreuna cu care au fost livrate, motiv pentru care nu se accepta returul fara aceste produse.

6.11.Intrucat evaluarea produselor comercializate pe website-ul www.modarem.ro in vederea determinarii naturii, caracteristicilor si functionarii produselor poate fi facuta fara a le deteriora sau diminua valoarea, diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora va fi imputata consumatorului in vederea readucerii produsului in starea anterioara sau intr-o stare care sa permita recomercializarea acestuia, cu o pondere intre 0% si 50% din valoarea de achizitie a acestuia.

Exemple de astfel de diminuari de valoare sunt: produse uzate, purtate, zgariate,  impregnate cu mirosuri, patate sau descusute, produsele din piele ce prezinta urme de folosire, ca curele cu urme de purtare, cutare, pantofi ce au talpile  zgariate sau au fetele cutate, etc.

Intrucat suntem siguri ca si dumneavoastra va doriti sa primiti produse noi atunci cand achizitionati online, va rugam sa le returnati in starea in care le-ati primit. Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de functionare a bunurilor, consumatorul trebuie sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin fizic real. De exemplu: consumatorul poate sa incalte o pereche de pantofi pentru a vedea daca il strang sau ii sunt largi, insa nu poate iesi cu ei la plimbare intrucat vor prezenta urme de uzura. In vederea asigurarii unei experiente placute si a unui procedeu de retur lipsit de impedimente neplacute, va sfatuim sa incaltati pantofii doar pe un covor sau o mocheta, intrucat talpile  se pot zgaria pe suprafete dure. Mai mult, dupa ce incaltati pantofii, evitati sa mergeti cu acestia, intrucat fetele pantofilor din piele de vitel se cuteaza iremediabil.

6.12. La expedierea coletului va rugam sa va asigurati ca acesta a fost impachetat corespunzator pentru a impiedica orice risc de deteriorare.

Descarcati formularul de retur:  Formular Retur

Urmariti-ne pe Facebook